Slachthuislaan 31, 2316 DE, Leiden Wo 17.00 uur | Do t/m Zo 11.30 uur | Ma en Di op aanvraag 071-8871162

Helaasis Terroir gesloten.

Lieve gasten,

Mijn opa heeft, toen ik 21 werd en dus volwassen, een gedicht aan mij op gedragen en toen hij overleed een paar jaar geleden droeg ik dat weer op aan hem. Zo was de cirkel weer rond voor mijn gevoel.
Het is het gedicht If van Rudyard Kipling. Voor diegene die het niet kennen, zou ik toch willen aanraden om het een keer te lezen. In dit gedicht zijn een aantal passages die mij enorm bij blijven en die ik even met u wil delen:

If you can dream and not make dreams your master. If you can think and not make thoughts your aim.
If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two imposters just the same.

De les die hieruit heb gehaald is dat je best mag dromen en denken, maar dat je jezelf niet moet laten inhalen door die dromen en gedachte. En dat het leven zowel goede als slechte kanten heeft die je gelijk moet behandelen, omdat ze je beide wat leren.

Misschien waren mijn dromen en ideeën bij Restaurant Terroir wel groter dan dat ik heb waar kunnen maken. Desondanks hebben we ondanks de goede en de slechte tijden altijd er iets van proberen te maken met veel liefde en passie.
Daarom vind ik het ook erg vervelend en pijnlijk om te moeten mededelen dat Restaurant Terroir niet meer open zal gaan. Wij druk bezig achter de schermen om de lopende zaken zo goed mogelijk af te handelen.

Ik heb het voorrecht gehad om met veel goede en lieve mensen de afgelopen jaren te mogen samenwerken. Ik ga geen namen noemen, omdat ik niemand wil vergeten, maar voor iedereen voor wie dit geldt: jullie wie ik bedoel! Ik wil jullie dan ook enorm bedanken voor alles wat jullie voor Terroir betekend hebben en het maakt mij enorm nederig, omdat ik zonder jullie het niet had gered tot waar we gekomen zijn. Een hele diepe buiging en dikke merci voor alles.

Daarnaast wil ik alle gasten bedanken voor de mooie momenten en loyaliteit en het is jammer dat het zo eindigt, maar aan al het goede komt een einde.

Ook veel dank aan alle leveranciers en partijen die mij in de loop der jaren hebben bijgestaan om van dit project iets unieks te maken.

Tot slot wil ik iedereen oproepen om goed de locatie van Terroir in de gaten te houden, want er komt een nieuw en leuk concept aan.

Er rest mij niks anders om te zeggen: Het was fantastisch en veel dank.

Justus Brasem